Parasta liikelahjojen antamisessa

Liikelahjat ovat erinomainen tapa osoittaa arvostusta asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja työntekijöille. Oikein valittu lahja voi vahvistaa liikesuhteita ja jättää positiivisen kuvan yrityksestä.

Lahjan valinta

On tärkeää ottaa huomioon lahjan saajan mieltymykset ja tarpeet. Laatuun panostaminen on tärkeämpää kuin määrään. Käytännöllinen lahja on usein arvokkaampi kuin pelkkä koriste-esine. Lisäksi kovassa käytössä oleva lahja muistuttaa lahjan saajaa yrityksestä positiivisella tavalla. Hyvin yksilöity lahja osoittaa, että olet panostanut sen valintaan ja ottanut huomioon lahjan saajan. Lahjaan on hyvä myös liittää kortti lämminhenkisellä viestillä.

Liikelahja verkosta

Verkkokaupat tarjoavat kätevän tavan hankkia liikelahjoja. Voit löytää hyviä liikelahjoja verkost, tilata lahjat milloin tahansa ja mistä tahansa, ja ne toimitetaan nopeasti perille. Verkkokaupoista löydät laajan valikoiman erilaisia lahjoja, joten löydät varmasti sopivan vaihtoehdon lahjan saajan mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Verkkokaupoissa hinnat ovat usein kilpailukykyisempiä kuin kivijalkakaupoissa, joten voit myös säästää rahaa.

Verkosta tilaaminen on nopea ja vaivaton tapa osoittaa arvostusta asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja työntekijöille. Voit tilata lahjat hyvissä ajoin etukäteen, joten sinun ei tarvitse kiirehtiä viime hetkellä.

Muita vinkkejä

Tarkista lahjan verotuksellinen asema. Varmista, että lahjan antaminen ei ole ristiriidassa yrityksen eettisten ohjeiden kanssa. Älä odota vastalahjaa, mutta ole kiitollinen, jos saat sellaisen.

Liikelahjojen antaminen on harkinnan paikka. Oikein valittu ja annettu lahja vahvistaa liikesuhteita ja luo positiivista mainetta yritykselle.